Schaller

schaller

Stručnjaci za merenje vlage

Od 1995 sudelujemo u razvoju i proizvodnji vlagomera; profesionalna merila za vazduh i materijale. U području merenja vlažnosti biomase i papira,  ponosni smo što smo postali lider na globalnom tržištu. Zahvaljujući izvanrednom kvalitetu naših proizvoda, naše uverljive stručnosti u području merenja vlažnosti kao i na doslednoj usmerenosti kupcima uživamo u dobrom glasu u ovom poslovnom sektoru.

Misija

Posebna pažnja se posvećuje istraživanju i daljem razvoju naših proizvoda. Naša bliska saradnja sa poznatim tehničkim univerzitetima u Grazu i Münchenu, kao i istraživanja za podršku kompanije FFG podvlači naše napore za stalnim tehničkim unapređenjem naših uređaja.
Nastojimo ponuditi kvalitetne proizvode po atraktivnim cenama. Radeći kao razvoj i proizvođač u isto vreme, možemo garantovati prilagođena rešenja za norme, kao i za posebne zahteve u velikom broju različitih aplikacija.

Prednosti

Koristimo naše dugogodišnje iskustvo u ovom sektoru, od visoko kvalifikovane radne snage i servisnih potencijala, kao i jednostavno vođenu kompaniju sa jasnom organizacionom strukturom. To uključuje, bez ograničenja i proizvodnju svih naših mernih uređaja u našoj kompaniji.

Dostignuća

Jedan od naših instrumenata bio je pobednik uporednog testa sprovedenog od strane dobro poznatog Centra za tehnologiju i podršku TFZ, između 23 uređaja različitih proizvođača. Još jedna potvrda našeg uspeha je da je samo merni instrumenti proizveden kod nas bio uključen u godišnji letak panevropskog biomase Publication Organizacija AIEL.

Sve iz jednog izvora

Za našu kompaniju vrlo je važno sprovođenje istraživanja i razvoj na visokom nivou kako bi Vam celo vreme bilo dotupno najnovije i najbolje rešenje za Vaše aplikacije.
Nadalje, proizvodimo sve naše uređaje sami, od najmanjih elektronskih komponenti do posljednje kalibracijske provere  pre isporuke u Austriju kako bi zadovoljili sve Vaše zahteve kvaliteta.

Ambicija

Naš cilj je postići najviše moguće zadovoljstvo kupaca, a mi smo ponosni na to da će kupci rado preporučiti naše proizvode.